[error-SH-searchBar()]
Rouwen

Rouwen

in de Geertruidskerk te Geertruidenberg

Wanneer je na het overlijden van een geliefd persoon een geschikte locatie zoekt dan biedt de Geertruidskerk vele mogelijkheden. Afscheid nemen moet in onze ogen altijd zo persoonlijk mogelijk zijn. Samen met jullie uitvaartverzorger zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is. Er zijn aparte ruimten te creĆ«ren voor de familie, voor condoleance en catering. Onderaan deze pagina treft u onze faciliteiten aan. 

Grote Kerkzaal

De grote kerkzaal bied aan maximaal 350 personen een zitplaats en beschikt over een full HD camerasysteem waarmee de uitvaartdienst kan worden opgenomen en indien gewenst live kan worden uitgezonden. Er kan muziek naar keuze worden afgespeeld tijdens de uitvaart en indien gewenst kunnen er ook foto's via een diapresentatie worden afgespeeld.  

Condoleance

In de Oranjezaal hebben wij de mogelijkheid om samen te zijn met alle mensen die u en uw dierbare een warm hart toedragen.  Uiteraard kunnen wij uw condoleance voorzien van uw eigen culinaire wensen. 

BIJ OVERLIJDEN

Bij een overlijden kunt u telefonisch contact opnemen met de volgende telefoonnummers:

0162 - 518473 of bij geen gehoor met 06 - 15454921

Benieuwd naar de tarieven en
mogelijkheden?

Wil je je plannen een keer met ons doorspreken of de kerk eerst wel eens bezichtigen? Je bent van harte welkom. Maak een afspraak en samen kunnen we met u bekijken wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op
of maak een afspraak

Maak afspraak
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op